IS ER EEN LEEFTIJDSGRENS?

Er is geen minimumleeftijd! Wij zijn niet verantwoordelijk voor bezoekers jonger dan 18 jaar die drinken en hier door onwel van worden. Wij serveren geen alcohol op het gehele feest behalve ''backstage''. Het is wel de bedoeling dat je eigen genot mee neemt. 


OPENINGSTIJDEN

Deuren open:          19:00 uur
Start programma:         20:00 uur
Tot hoe laat kan je naar binnen?:  21.30 uur
Einde programma:        1:00 uur


DRUGS

Voor alle nineteen edities! Geldt het zero-tolerance beleid. Het bezitten, handelen of gebruiken van drugs is verboden. Mocht je in het bezit zijn  van drugs en dit tijdens het feest verhandelen, dan is mogen we je zonder enkelen pardon van feest verwijderen.WEERSOMSTANDIGHEDEN

Stiekem gaan we er natuurlijk vanuit dat het super mooi weer wordt! Hou zeker de weersvoorspellingen goed in de gaten, zodat je je kunt aanpassen aan de weersomstandigheden. Het feest is in een tent maar het kan koud zijn of erg warm. Check het weer voordat je van huis vertrekt, zodat je de t-shirt eventueel nog kunt vervangen voor een trui. Het wordt sowieso een feestje!


WAAR KAN IK MIJN DRANK KWIJT?

Op het feest kun je gebruik maken van de bar. Deze bar zal bemand worden en zal jou drank fles aan nemen en er hem voor je veilig achter in een koelkast bewaren. Er is wel Frisdrank en Eten aanwezig. 


MAG IK EEN FOTOTOESTEL EN/OF CAMERA MEENEMEN?

LET OP: selfiesticks zijn niet toegestaan op het evenemententerrein. En met uitzondering van (semi)professionele apparatuur is het toegestaan om een digitale camera mee te nemen. Neem vooral zoveel mogelijk foto’s, leuk voor later!